Kontrolné mechanizmy vo finančnom riadení podniku a forenzný audit - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Interný audit a kontrolné mechanizmy. Problematika korupcie, krádeže hotovosti a podvodného finančného výkazníctva. Podniková kriminalita. Forenzný audit.