Možnosti využitia fuzzy logiky v ekonómii - Klieštik, Tomáš
Možné varianty aplikácie fuzzy logiky v ekonomike. Algoritmus fuzzy logiky. Fuzzy modelovanie ako užitočný nástroj modelovania v oblasti ekonomického rozhodovania. Teoreticky jednoduché formy a efekt aplikácie metodológie fuzzy.