Cenotvorba založená na objemových požiadavkách zákazníkov - metóda ABP - Kufelová, Iveta, 1970-
Cenotvorba s využitím metódy ABP. Ciele metódy ABP. Štyri základné princípy metódy ABP. Cenový model ABP.