Vliv angličtiny na ekonomickou němčinu - Kalousková, Lenka
Znalosť dvoch svetových jazykov ako nevyhnutný predpoklad dnešnej doby. Vplyv angličtiny pri výučbe nemčiny: pozitívny transfer a negatívny transfer - vznik interferenčných chýb.