Uplatnenie DPH na Slovensku a v Európskej únii - Lénártová, Gizela
Kladné a záporné stránky uplatnenia DPH. Základné princípy uplatnenia DPH v Európskej únii. Limit registrácie platiteľov DPH. Daňové sadzby DPH. Daňové sadzby DPH v členských štátoch EU k 1.1.2011. Vývoj sadzieb DPH v Slovenskej republike po 1.1.1993. Daňové úniky v systéme DPH.