Predpoklady riešenia regionálnych disparít - Lysák, Ladislav
Celoštátna nezamestnanosť, nezamestnanosť vo východoslovenských okresoch. Nedostatok finančných prostriedkov zvyšuje zaostávanie východných okresov.