Daňové súvislosti obchodného majetku fyzickej osoby a jeho odpisovanie - Brnová, Miroslava
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čisla. Problematika daňových súvislostí obchodného majetku fyzických osôb a jeho odpisovane. Ilustračné príklady.