Určenie miesta dodania pri službách – základné vs. osobitné pravidlá - Rabatinová, Marcela, 1977-
Problematika určenia miesta dodania služby a uplatňovania základných a osobitných pravidiel v závislosti od postavenia príjemcu služby. Ilustračné príklady.