Forward na menu - Markovič, Peter, 1974-
Forward na menu predstavuje dohodu partnerov o budúcej konverzii domácej meny za zahraničnú (kontraktnú, hlavnú) menu, pričom rozhodujúce podmienky konverzie sú dohodnuté k termínu podpisu forwardu. Ilustračný príklad.