Čo nám dnes (ne)patrí, o čo nám prichodí dôrazne usilovať - Lysák, Ladislav
Čo ohrozuje Slovensko, čo brzdí rozvoj slovenskej ekonomiky a spoločnosti. Aké sú naše nádeje v ďalšom, úspešnejšom postupe na primerané miesto v Európe a vo svete.