Ako vybrať vhodný informačný systém na podporu logistického riadenia - Lichnerová, Linda
Dôležitosť vhodného podnikového informačného systému. Ako vybrať vhodný informačný systém. Spoločnosť Oracle. Spoločnosť SAP. Porovnanie uvedených dvoch svetových lídrov a iných logistických informačných systémov.