Rezervy – účtovný a daňový pohľad - Dobšovič, Dušan
Dokončenie článku z minulého čísla. Ďaľšie druhy rezerv, ktoré účtovná jednotka tvorí na pokrytie očakávaných rizík, strát a znehodnotení a ktoré môžu ovplyvniť jej budúce hospodárenie.