Novo vydané IFRS týkajúce sa konsolidovaných dcérskych podnikov - Mokošová, Daša, 1979-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy vydala dňa 12. mája 2011 nové štandardy, ktoré upravujú a zdokonaľujú požiadavky na vykazovanie konsolidovaných dcérskych podnikov, mimo súvahových aktivít a spoločných foriem podnikania. Uvedené štandardy nadobúdajú účinnosť od 1. januára 2013, ale IASB povoľuje aj skoršiu aplikáciu.