Správne označovanie potravín - nevyhnutná súčasť zabezpečenia ochrany spotrebiteľa - Lehutová, Katarína
Európska únia a bezpečnosť potravín v celosvetovom meradle. Systém RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed)- rýchly výstražný systém výmeny informácií pre potraviny a krmivá. Označovanie potravín a ich kontrola na území Slovenska.