Priamy marketing bez hraníc? - Miháliková, Monika
Celosvetový dosah internetu je silným podnetom pre rozvoj medzinárodného priameho marketingu. Priamy marketing a aktualizovanie informácií na webovej stránke. Marketingová komunikácia podľa zvyklostí obyvateľov a miestne zákony. Odlišnosti a špecifiká daného trhu, ktoré by mali výrobcovia rešpektovať.