Statistical machine translation - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu: Philipp Koehn: Statistical machine translation. Problematika počítačového prekladu, stručná história. Rozdelenie publikácie do jedenástich kapitol. Stručná charakteristika jednotlivých kapitol.