Využitie informačno-komunikačných technológií v marketingovej komunikácii a ich vplyv na zvyšovanie konkurencieschopnosti podniku - Nadányiová, Margaréta
Možnosti využitia internetu a moderných informačných a komunikačných prostriedkov pre účely marketingovej komunikácie. Mobilné komunikačné prostriedky a expanzia marketingovej komunikácie mobilných zariadení (mobilné telefóny, PDA, iPhone, iPod a pod.). Mobilný marketing a využívanie mobilných sietí pre marketing.