Acquisition of foreign languages - Bričová, Zuzana
Potreba osvojenia a vzdelávania sa v cudzích jazykoch. Predpoklady osvojenia cudzích jazykov. Teórie osvojenia cudzích jazykov, hypotézy, modely. Výskum osvojenia cudzích jazykov. Metódy a stratégie používané v procese osvojenia cudzieho jazyka.