Business English in economic education - Bričová, Zuzana
Obchodná angličtina, charakteristiky obchodného jazyka. Sylabus obchodnej angličtiny. Medzinárodné povedomie, medzinárodné stretnutia. Význam výučby obchodnej angličtiny na univerzitách s ekonomickým zameraním. Špecifické potreby študentov ekonomiky. Iné dôležité aspekty výučby obchodnej angličtiny.