Factors of Pro-innovation Environment in Slovak and Polish Business Units - Mizla, Martin, 1955-
Preinovačné prostredie slovenských a poľských regiónov. Preinovačné faktory, ktoré ovplyvňujú inovačné aktivity vo vybraných regiónoch. Východné Slovensko a Podkarpatský región. Diskusia.