Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 2010 - Sirůček, Pavel
Informácia o troch spolunositeľoch Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2010 - Peter Artur Damond, Thomas Mortensen, Christopher Antoniou Pissarides - za analýzu trhu práce zaťažených nákladmi na vyhľadávanie.