Príspevky do recyklačného fondu SR - druh daňových výdavkov FO a PO - Piteková, Erika
Ekonomické opatrenia a nástroje, ktoré môžu výrazne napomôcť k odstráneniu environmentálnej zaťaženosti a k eliminácii zdrojov znečisťovania životného prostredia. Príspevky do recyklačného fondu SR. Daňové hľadisko, ktoré ovplyvňuje daň z príjmu PO a FO v rámci SR. Požiadavky systému environmentálneho práva Európskej únie.