Inovace obchodního modelu - Chwaszcz, Ondřej
Obsahové vymedzenie pojmu obchodný model. Základný rámec obchodného modelu. Teoretické východiská inovácii obchodného modelu. Tri strategické prístupy. Základné druhy inovácií v obchodných modeloch.