Daňová optimalizácia podniku - Linkayová, Lucia
Daňový manažment a daňová optimalizácia. Základné nástroje a formy využívané pri daňovej optimalizácii. Tvorba opravných položiek a rezerv. Voľba spôsobu odpisovania hmotného majetku. Prerušenie odpisovania hmotného majetku na daňové účely. Odpočet daňovej straty. Alternatívne uplatňovanie úrokov z úverov na obstaranie dlhodobého majetku. Komponentné odpisovanie.