Medzinárodný pohyb kapitálu v kontexte globalizačných procesov - Rievajová, Eva
Krajiny strednej a východnej Európy ako konkurenti krajín EÚ-15 v priťahovavní priamych zahraničných investícií. Porovnanie a analýzy vývoja tokových a stavových hodnôt PZI tak do KSVE, ako aj krajín EÚ-15. Činitele, ktoré podmieňujú prílev PZI do krajiny.