Konspekt spoločenskej zodpovednosti podnikov - scenáre budúceho vývoja - Majdúchová, Helena, 1963-
Vymedzenie pojmu spoločenská zodpovednosť. Charakteristické znaky spoločenskej zodpovednosti. Prínosy spoločenskej zodpovednosti. Scenáre budúceho vývoja spoločenskej zodpovednosti.