Sociálny štát v 21. storočí - Stanek, Vojtech
Nové ambície v rámci politík jednotného trhu a konkurencieschopné sociálne trhové hospodárstvo. Nástroje stratégie EÚ 2020 a jej sedem hlavných iniciatív. Sociálne modely a systémy v rámci EÚ. Sociálna exklúzia ako dôsledok úpadku systému sociálnej solidarity. Vytváranie konkurencieschopného a ekologického hospodárstva.