Ekonomické důsledky insolvenčního a exekučního řízení v ČR a SR v době globalizace - Schelle, Karel
Hlavné rozdiely medzi exekučným a konkurzným konaním a ich charakterizovanie. Úpadok a časový faktor platobnej neschopnosti. Nový český insolvenčný zákon a slovenský zákon o konkurze v prípade úpadku či platobnej neschopnosti dlžníka.