Usporiadanie znaleckej činnosti v podmienkach Českej republiky - Majtán, Štefan
Znalecká činnosť v Českej republike. Legislatívna úprava znaleckej činnosti. Vzdelávanie uchádzača a proces certifikácie znalca. Práva, povinnosti a nároky na znalcov v Českej republike.