Zvyšovanie flexibility ľudských zdrojov vzdelávacím systémom - Matulčíková, Marta, 1964-
Problematika chýbajúcich kvalifikačných predpokladov a nemožnosti zamestnať sa na súčasnom trhu práce. Požiadavky trhu práce a vzdelávanie. Ďalšie vzdelávanie v podniku. Dopĺňanie vedomostí a rozvoj zručností jednotlivcov. Rozvoj špecifických znalostí v podniku. Príprava vzdelávania v súčasnom turbulentnom období.