Zriaďovanie inštitútov ochrany na jednotlivé zložky duševného vlastníctva - Matušovič, Martin
Prieskum názorov zástupcov vybraných podnikov na zriaďovanie inštitútov ochrany na jednotlivé zložky duševného vlastníctva. Štruktúra odpovedí TRUE na formu a rozsah ochrany jednotlivých zložiek duševného vlastníctva. Štruktúra odpovedí FALSE na formu a rozsah ochrany jednotlivých zložiek duševného vlastníctva. Štruktúra a rozsah ochrany jednotlivých zložiek duševného vlastníctva zo všetkých odpovedí respondentov.