Obnoviteľné zdroje energie - potreba vzdelávania - Andrejovský, Pavol, 1975-
O medzinárodnom projekte ENER-SUPPLY, ktorého cieľom je pomáhať miestnym orgánom vo vzťahu k využívaniu obnoviteľných zdrojov energie a realizácii opatrení energetickej účinnosti. Hlavné činnosti projektu. Informáciou, ktorá vyplynula z prieskumov v rámci tohto projektu je, že je zrejmý nedostatok znalostí v takmer všetkých aspektoch týkajúcich sa obnoviteľných zdrojov energie.