Analýza ceny dlhopisu a meranie cenovej volatility dlhopisu - Mikloš, Miroslav, 1975-
Analýza ceny dlhopisu. Analýza cenovej volatility dlhopisu. Metódy merania cenovej volatility dlhopisov. Priemerná doba splatnosti – durácia. Cena základného bodu. Výnosová hodnota cenovej zmeny.