Poslanie diablovho advokáta v skupinovom rozhodovaní - Mišún, Juraj, 1978-
Skupinové myslenie a rozhodovanie. História diablovho advokáta. Definovanie pojmu diablov advokát. Opodstatnenie diablovho advokáta. Symptómy skupinového myslenia. Pravidlá techniky diablovho advokáta. Psychologický a sociologický aspekt. Vyššie formy techniky diablovho advokáta.