Štatisticko-demografický faktor vývoja kvalitatívneho smerovania v oblasti vzdelávania - Čonková, Monika, 1976-
V príspevku je prezentovaný kvantitatívny vývoj obyvateľstva na Slovensku z demografického hľadiska ako predpoklad vývoja počtu vzdelávajúcich sa obyvateľov, čo môže byť jeden z faktorov kvalitatívneho smerovania v oblasti vzdelávania.