Využitie iteračných modelov pri hodnotení spokojnosti zamestnancov - Andrejkovič, Marek
Spokojnosť zamestnancov versus lojalita zamestnancov. Meranie spokojnosti zamestnancov. Definovanie modelu hodnotenia spokojnosti zamestnancov. Model hodnotenia ako bipartitný graf. Spôsob použitia modelu. Model s neobsadenými hranami. Možnosti využitia iteračného modelu hodnotenia spokojnosti zamestnancov.