Dopad globálnej krízy na slovenský trh práce a možnosti jeho oživenia - Rievajová, Eva
Situácia na slovenskom trhu práce. Miera nezamestnanosti v Slovenskej republike. Zmeny na trhu práce v dôsledku ekonomickej recesie z hľadiska makroekonomického rámca.