Podnikateľské prostredie a zmeny v stratégiách firiem v dôsledku svetovej hospodárskej krízy - Andrejovský, Pavol, 1975-
Celosvetová recesia so sebou priniesla hospodársky pokles, ktorý otriasol podnikateľskými aktivitami a víziami mnohých podnikateľov. Nové podmienky, v ktorých sa ocitlo slovenské podnikateľské prostredie prinútilo podnikateľov prehodnotiť svoje budúce smerovanie, aby tak dokázali prežiť v turbulentnom a nestabilnom ekonomickom prostredí. Toto má dopad aj na kvalitu života.