Globálna finančná a hospodárska kríza z pohľadu teórie reálneho hospodárskeho cyklu - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Analýza teórie reálneho hospodárskeho cyklu. Hlavné príčiny vzniku globálnej finanačnej a hospodárskej krízy.