Globálna ekonomická kríza a vybrané prístupy ekonomickej teórie - Čaplánová, Anetta, 1967-
Vývoj ekonomiky USA začiatkom nového milénia a jeho vplyv na globálnu ekonomiku. Názory na globálnu hospodársku a finančnú krízu v ekonomickej teórii.