Priame zahraničné investície - významný determinant ekonomiky Slovenska - Neumannová, Anna
Prílev zahraničných investícií v rokoch 2008-2010. Teritoriálna a odvetvová štruktúra prílevu priamych zahraničných investícií. Prílev PZI z Holandska, Nemecka, Rakúska a Cypru. Regionálna štruktúra PZI podľa počtu zrealizovaných projektov.