Vplyv osobnosti manažéra na hospodársku činnosť podniku - Oravský, Pavol
Analýza osobnosti stredných a vrcholových manažérov úspešných firiem. Spoločné, kľúčové osobnostné vlastnosti a ich potencionálny vplyv na úspešnosť podniku. Možnosti rozvoja kľúčových vlastností manažérov. Výsledky výskumu.