Prístupy ku kvantifikácii kvality pracovného života - Antalová, Mária, 1952-
Sumarizácia a zhodnotenie existujúcich prístupov ku kvantifikácii kvality pracovného života. Opodstatnenosť vytvorenia jednotnej metodológie, ktorá by umožnila požadovanú flexibilitu v oblasti mapovania a súčasne zaistila potrebnú validitu a reliabilitu v interpretácii výsledkov.