Marketingové plánovanie v podmienkach globalizácie - Valkovcová, Kamila
Globalizácia predstavuje reakciu na presýtenosť domácich trhov a odstraňuje bariéry medzi jednotlivými krajinami. Marketingové plánovanie pomáha podnikom uspieť v globálnej ekonomike, ktorá vyžaduje neustále zmeny v trhovom prostredí.