Implementácia konceptu spoločensky zodpovedného podnikania v chemickom priemysle - Vicianová, Jana
Spoločenská zodpovednosť podnikania je koncept riadenia, ktorý postupne získava akceptáciu a uplatnenie v každodennej praxi podnikov. Problematika spoločensky zodpovedného podnikania v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej oblasti s aplikáciou na podniky chemického priemyslu.