Využívanie ľudského kapitálu v novej - znalostnej ekonomike - Martincová, Marta, 1955-
Zmeny na trhu práce v znalostnej ekonomike. Protirečenia ľudského kapitálu v podmienkach novej ekonomiky. Problémy migrácie pracovných síl. Vzdelanie ako predpoklad tvorby ľudského kapitálu v Slovenskej republike.