Možnosti krízového riešenia v podniku a výber optimálnych stabilizačných opatrení - Pacek, Martin
Diagnostikovanie krízového stavu v podniku. Konsolidácia podniku. Sanácia podniku. Revitalizácia podniku. Stratégia prosperity, revitalizácia a resuscitácia.