Podpora dopytu po rizikovom kapitáli v Slovenskej republike - Kopkáš, Peter
Rizikový kapitál ako alternatíva financovania malých a stredných podnikov. Swot analýza dopytu po rizikovom kapitáli v Slovenskej republike. Podpora dopytu po rizikovom kapitáli v Slovenskej republike.