Environmentálny manažérsky systém a zelený marketing - Bačo, Tomáš, 1981-
Environmentálny manažérsky systém ISO 14 000. Zelený marketing a ekodesign. Ekodesign ako súčasť manažérskeho systému a zeleného marketingu. Stratégie ekodesignu. Ekonomické a marketingové dopady zavedenia manažérskeho systému.