K niektorým problémom prirodzených monopolov a k regulačnej politike v Slovenskej republike v najbližšom období - Tokárová, Mária
Prirodzený monopol, regulačná politika a jej základné rámce. Základné ciele regulačnej politiky v Slovenskej republike. Jej inštitucionálny a právny rámec. Sieťové odvetvia v ekonomike Slovenskej republiky a ich charakteristika. Základné rámve regulačnej politiky v Slovenskej republike na obdobie rokov 2012-2016.